Nyíregyháza hírei

Feliratkozás Nyíregyháza hírei hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 1 óra 30 perc

Egy kis segítség, hogy könnyebben igazodj el a kültéri vakolatok között

cs, 09/28/2023 - 20:20

Ha azt szeretnénk, hogy az otthonunk maradéktalanul megfeleljen az igényeinknek, nemcsak a belső terekre érdemes figyelni, hanem a külső falfelületekre is, elvégre azok kinézete, állapota is sokat nyom a latban.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Mire használható a szórható szigetelőhab?

sze, 09/27/2023 - 18:09

Amennyiben olyan építési alapanyagot keresünk, amely segít elkerülni a hőhidak megjelenését, például egy hőszigetelés kivitelezése esetén, akkor alighanem rátaláltunk a megoldásra, amennyiben a szórható szigetelőhabot választjuk.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Milyen újdonságokra számíthatsz, ha most váltasz ERP rendszerre?

k, 09/26/2023 - 13:41

Akkor jó egy informatikai fejlesztés, ha a programozók szem előtt tartják a felhasználók visszajelzéseit. Különösen is igaz ez egy ERP szoftver esetében. A következőkben arra adunk választ, hogy mik azok a felhasználóbarát fejlesztések, amelyek biztos, hogy megtalálhatóak már az ERP rendszerben.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Hogy a meglepetés igazán örömteli legyen

h, 09/25/2023 - 10:35

Káprázatos gyűrűvel szeretnéd meglepni a párodat? Ugyanakkor fogalmad sincs, hogy honnan vásárolj? Az a rémálmod, hogy leforrázva állsz, vagy éppen térdelsz a szerelmed előtt, miközben lecsúszik az eljegyzési gyűrű az ujjáról? A félelmeid teljesen valósak. Ám ne izgulj tovább feleslegesen, mutatjuk, mit tegyél!

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

A csodálatos fitokannabinoidok

v, 09/24/2023 - 13:32

A címben foglalt elnevezés nem egy nyelvtörő, hanem a kenderben található csodálatos képességű vegyületek elnevezése. A növényben lévő több száz komponens egyike a mindenki által ismert CBD. Ahhoz azonban, hogy igazán hatékonyan a segítségünkre legyen, össze kell “dolgoznia” fitokannabinoid társaival.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

A te gyermeked hogy áll a fürdéshez?

szo, 09/23/2023 - 13:24

Azt gondolnánk, hogy minden gyermek szeret fürdeni, ám ez közel sincs így. Számtalan olyan eset van, amikor az esti fürdés problémássá válik, és ez rányomja a bélyegét mindenre. Túl azon persze, hogy a szinte közelharcnak minősülő küzdelem nemhogy veszélyes, de még kontraproduktív is.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Milyen adattárolókat alkalmazhat a kamerarendszerekhez?

p, 09/22/2023 - 13:59

A kamerarendszerek működtetése ma már mindennapos, értékeink, testi épségünk védelme kiemelt feladat. Ahhoz, hogy a környezetünket biztonságban tudjuk, nélkülözhetetlen az események nyomon követése és rögzítése.

 

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Mit érdemes tudni az alom kapcsán? Hogyan válasszunk a cicának?

sze, 09/20/2023 - 14:21

Az első beszerzendő dolgok közé tartozik az alom is, melynek többféle típusa is ismert. Ahhoz, hogy eldönthessük, hogy melyik a legmegfelelőbb kedvencünk számára, érdemes egy kicsit alaposabban elmerülni a témában.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Mely kaszinók népszerűbbek Magyarországon - a hagyományos vagy az online kaszinók?

sze, 09/20/2023 - 09:36

A világ számos országához hasonlóan a magyar játékosok is tanúi lehettek az évek során folyamatosan zajló szerencsejáték-ipari fejlődésnek. Ahogy a technológia fejlődött, a hagyományos, téglából épült kaszinóknak is alkalmazkodniuk kellett, hogy felvegyék a versenyt a legtöbb online casino magyar megjelenésével és elterjedésével. Ebben a cikkben a hagyományos és az online kaszinók magyarországi népszerűségét vizsgáljuk meg, beleértve a játékosok preferenciáit befolyásoló tényezőket is.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Nyíregyházi fiatalok Rzeszówban

sze, 09/20/2023 - 08:55

A Mustárház fiataljai ismét Erasmus+ nemzetközi ifjúsági cserén jártak Nyíregyháza lengyelországi testvérvárosában, Rzeszówban.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Csillámtetoválás minták az állatok szerelmeseinek

k, 09/19/2023 - 13:35

A csillámtetoválás igen népszerű a gyerekzsúrok résztvevői körében, hiszen néhány egyszerű lépésben csodás mintákat varázsolhatunk a bőrünkre, amik teljesen biztonságosak és ugyanilyen gyorsan el is távolíthatóak. Nem tudod, mit válassz? Segítünk!

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Egyetlen magyar csapattal rajtol a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportköre

k, 09/19/2023 - 13:16

Mivel a Genesys-OSC Újbuda és az EPS-Honvéd sem jutott tovább a selejtezőből, eldőlt, hogy az FTC-Telekom Waterpolo lesz az egyetlen magyar csapat a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. A zöld-fehérek a C jelű négyesben küzdhetnek a továbbjutásért.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Bringával a Mihály-napi vigadalomra

k, 09/19/2023 - 06:59

Ezúttal Gávavencsellőre látogathatunk el a Zöld Kerék Alapítvánnyal, ahol a Német Nemzetiségi Önkormányzat Szent Mihály-napi mulatságába csatlakozhatunk be, és a felvonulókat is kísérhetjük kerékpárral.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Hogyan lehetséges levegőn járni?

h, 09/18/2023 - 12:39

A nyári melegben hordott szandálok és papucsok után előkerülnek az egyre hűvösödő napokra a félcipők. Ha pedig már az sem lenne elég, főszerepet kapnak a bokacipők és bokacsizmák, melyek védik, és egyben stabilan tartják is a lábakat.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Filmszemle Nyíregyházán

h, 09/18/2023 - 08:39

2023. szeptember 22-23 -án rendezik meg idén a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Filmszemlét a nyíregyházi Városmajori Művelődési Ház felső nagytermében.

 

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Férfi parfüm választási kisokos nem csak férfiaknak

v, 09/17/2023 - 20:58

Megtalálni azt a parfümöt, amely valóban összhangban van személyiségeddel, egyáltalán nem egyszerű dolog. Amikor ugyanis felméred egy webáruház kínálatát, akkor lényegében csak az üvegcsék formáira támaszkodhatsz, amelyek vajmi keveset árulnak el a termékek illatáról.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Őszi ékszerkollekció: készen állsz az újdonságokra?

p, 09/15/2023 - 15:15

Az ékszereket egész egyszerűen nem lehet megunni, és mindannyian szeretjük időről időre frissíteni a saját gyűjteményünket új, csodás darabokkal. Ebben szerencsére a gyártók is a kedvünkre tesznek azzal, hogy újabb és újabb kollekciókkal örvendeztetnek meg minket.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Ritka leopárdkölyök a Nyíregyházi Állatparkban

p, 09/15/2023 - 07:27

Már láthatóak az észak-kínai leopárd hármasikrek a Nyíregyházi Állatparkban, hiszen egyre több időt töltenek külső kifutójukban a 3 hónapja napvilágot látott leopárdkölykök.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Fenntarthatóság, klímaváltozás, digitalizáció workshop Nyíregyházán

sze, 09/13/2023 - 10:21

A GAPSME program harmadik szakmai workshopja a PRIMOM Alapítvány, Nyíregyháza MJV, Rozsnyó város önkormányzata és a Rozsnyói Vállalkozásfejlesztési és Tanácsadó központ együttműködésével valósul meg. A projekt célja, hogy támogassa a vállalkozások zöld átállásának, fenntarthatóságának törekvéseit tanácsadással, jó gyakorlatok megosztásával.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Melyik fűtési rendszer a legjobb az otthonod számára?

h, 09/11/2023 - 16:42

Az elektromos fűtés előnyei

Az otthoni fűtési rendszer kiválasztása komoly döntés, amely hosszú távon befolyásolja a kényelmedet és a kiadásaidat. A fűtési megoldások széles skálája összezavaró lehet, de mindenképp érdemes megfontolni az elektromos fűtés előnyeit - eláruljuk, miért.

Kategóriák: Nyíregyháza hírei

Oldalak