Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Feliratkozás Bol-Dog.hu - Kutyavilág hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 1 óra 26 perc

3. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozó

h, 09/13/2021 - 21:15

Elérkezett a várva várt pillanat, 1 év kihagyás után végre ismét meg tudjuk rendezni a Szabolcsi Tacsi Talit ! Reméljük, hogy sok nyíregyházi, megyebeli tacskós fog összegyűlni szeptember 18-án a Korzó melletti téren, de természetesen az ország és a világ minden tájáról várjuk a virslikutyákat és rajongóikat! :)

A Nyíregyházi Kutya Klubnap és az Állatbarát Fesztivál után most a 3. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozóra invitálunk minden kutyaszeretőt, ami egy dupla rendezvény: ugyanis azt is ünnepeljük, hogy a nyíregyházi Korzó immár kutyabarát üzletközponttá vált!   Az első találkozón 62 tacsi regisztrált, míg a másodikon a végső számlálás már 123 virslikutyát mutatott. A cél ezúttal nem a duplázás, de természetesen örülnénk, ha minél több daxli gyűlne össze egy időben a megyeszékhelyen.

 

Tervezett program:


• 14:00 - Megnyitó
• 14:30 - Kutyás trükkbemutató (Good Boy tréning & panzió)
• 15:00 - Előadás az örökbefogadásról (Állatbarát Alapítvány)
• 15:15 - Tacskó szépségverseny két kategóriában: fajtatiszta tacskók, örökbefogadott/keverék tacskók
• 16:00 - Engedelmességi bemutató (Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület)
• 16:30 - Hoopers ügyességi verseny és bemutató (Good Boy tréning & panzió)
• 17:30 - Kutya szépségverseny mindenféle méretű, fajtájú, korú és keverék kutyusok számára is
• 18:00 - Csoportkép készítse a Tacskó Találkozó résztvevőivel
• 18:15 - Versenyek eredményhirdetése, díjátadás

Kísérőprogramok:

• állatorvosi tanácsadás
• kutyamasszázs
• kutyabarát kvíz
• kutyakozmetika
• kutyás kirakodóvásár
• adománygyűjtés a megyei állatvédelem javára
• büfé

Nyeremények: kutyás ajándéktárgyak, ajándékcsomagok
Műsorvezető: Gáll Róbert
(Hálásan köszönjük neki, hogy a 2.tali után most a harmadikat is elvállalta!)

A versenyekre a regisztráció a helyszínen történik és ingyenes!

Mindennemű felajánlást fogadunk és köszönünk a megyei állatvédelem javára. Pl. száraztáp, konzerv, gyógykészítmények, kutya pelenka, tisztítószerek, takarító kellékek, használt póráz/nyakörv, kutyasampon, játékok, szállítóbox, kosár , plédek, takarók az állatok alá...

A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!
Ha esetleg valamelyik programelem kimarad, vagy gyorsabban végzünk a tervezettnél, akkor lehetséges, hogy korábbra kerülnek az ereményhirdetések.  Figyeljérek mindig a műsorvezető felhívásait, bejelentéseit!

TÁMOGATÓK:

Korzó Bevásárlóközpont
Good Boy Tréning és Panzió
Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület
PetBox Állateledel
Bol-Dog.hu Egyedi Ajándéktárgyak
Vizsla-Tó kutyás vízpart
TundePhoto kutyafotózás
Tappancs Varázs Kutyamasszázs
Elite Állatorvosi Rendelő
Black Dog Kutyakozmetika
Lotti Kutyakozmetika
Állatbarát Alapítvány
Tappancs Fotó
Walkie Kutyanyakörv
Tacsi Trend Webáruház
BRJ Leather
Labor Café kutyabarát adománykávézó
 

 

Címkék: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Kutyapánik az augusztus 20-i tűzijáték idején

sze, 08/18/2021 - 21:14

Az ünnepi tűzijáték hang és fényhatással jár. Az Orpheus Állatvédő Egyesület tapasztalata az, hogy az állatokra a tűzijáték sokkhatásként hat, amitől elszökhetnek, de az ijedt kutya / macska félelemből támadhat / harapást is okozhat. Seres Zoltán egyesületi vezető javaslata az, hogy az állatok számára a durrogás idejére a gazdik biztosítsanak zárt, hangtól tompított helyet. Megelőző intézkedésekkel a kóborrá váló állatok számát csökkenthetjük, illetve a felelős állattartást segíthetjük elő.

Négy jó tanács az Orpheus Állatvédő Egyesülettől a tűzijáték idejére, az állattartók részére:

- az ünnepi rendezvényekre kutyát és más házi kedvencet ne vigyünk magunkkal, hiszen a máskor nyugodt, szelíd kisállat számára a tűzijáték pánikot okoz,
- az otthon tartott házi kedvencet a tűzijáték hang és fényhatása idején zárt helyen tartsuk,
- a biztonság kedvéért tegyünk kedvencünk nyakába a gazdi elérhetőségét tartalmazó bilétát, hogy ha szükséges, gyorsan tudjon egy esetleges megtaláló kapcsolatot teremteni a gazdival,
- ha megtörtént a baj, az elveszett kisállatokat érdemes a lakhely legalább 10 km-es körzetében keresni, hiszen az ijedt állat rövid idő alatt nagy távok megtételére is képes.

Orpheus Állatvédő Egyesület

 

Címkék: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Augusztus 16. - A hontalan állatok világnapja

h, 08/16/2021 - 16:07

A felelőtlen állattartás következtében nagyon sok a kidobott - magára hagyott házi kedvenc. Sokan megvásárolják a kutyát, cicát, hörcsögöt, díszhalat, teknőst, de felelőtlenül, nem az állat egész életére tervezve, hanem hirtelen - meggondolatlanul teszik - mondja Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője. Az örömteli pillanatok után, a szürke hétköznapokban az érezni - szenvedni képes kisállat pedig sorsára hagyva, az utcán landol.

A legfőbb gond a túlszaporítás: sokkal több állatot engednek szaporodni, mint amennyi felelős gazda van - mondja Seres Zoltán állatvédő, így mindig lesz kóbor állat utánpótlás, sok - sok ezernyi. A felelős állattartással lehetne gátat szabni a kóbor állat termelésnek, emiatt nagyon fontos a megelőzés és a tudatosság.

Az állattartás része, hogy az állat megvásárlását felelős döntés kell, hogy megelőzze. A házi kedvenc önálló életre képtelen, tartása az ember felelőssége. A házi kedvenc megvásárlása / örökbefogadása az állat egész életére számolva kell, hogy történjen, ez csak így lehet.

 

A házi kedvencek felelős tartásához arra alkalmas tartási hely, gondozásukhoz anyagi fedezet, megfelelő mennyiségű szabadidő szükséges – hangsúlyozza Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője, aki szerint sokan gondolkoznak azon, hogy élő állatot szerezzenek be otthonra. Az állatvédők tapasztalata azonban az, hogy az állat házhoz kerülése után gyakran unott teherré válnak, ezért az embereket tudatos vásárlásra kérik.

Orpheus Állatvédő Egyesület
www.zug.hu – Állatbarát Web Kuckó

 fotó: Orpheus

 

Címkék: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Színes tacsi mintás párnahuzat

k, 08/10/2021 - 15:59

Cuki tacsikkal tarkított, kétoldalas párnahuzat. Rejtett zipzárral záródik, könnyen kivehető belőle a töltet, amely nem tartozék, de külön vásárolható 550 Ft-os áron. Ekkor azonban a mérete miatt nem küldhető postai levélként, ezért ha párnaként szeretnéd, kérjük ne ezt a szállítási módot válaszd! A Megjegyzés rovatban jelezheted felénk, ha párnaként küldjük!

Méret: 40*40 cm
Magyar gyártmány.
Mosható, vasalható.

Katalógus: Kép a termékről: 1 990 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Husky kutya fotós párnahuzat

k, 08/10/2021 - 15:22

Husky rajongók tökéletes ajándéka ez a selymes, élethű fotóval ellátott, kétoldalas párnahuzat. Zipzárral záródik, könnyen kivehető belőle a töltet, amely nem tartozék, de külön vásárolható 550 Ft-os áron. Ekkor azonban a mérete miatt nem küldhető postai levélként, ezért ha párnaként szeretnéd, kérjük ne ezt a szállítási módot válaszd! A Megjegyzés rovatban jelezheted felénk, hogy ha párnaként szeretnéd kérni!

Méret: 40*40cm

Mosható, vasalható.

Európai gyártmány.

Korlátozott készlet!

Katalógus: Kép a termékről: 2 490 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Tacskó képes vászon párnahuzat

k, 08/10/2021 - 14:11

Tacsisként kötelező darab otthonodban ez a dekoratív és erős vászon párnahuzat, mókás, színes tacskó grafikával! Rejtett zipzárral záródik, könnyen kivehető belőle a töltet, amely nem tartozék, de külön vásárolható 650 Ft-os áron. Ekkor azonban a mérete miatt nem küldhető postai levélként, ezért ha párnaként szeretnéd, kérjük ne ezt a szállítási módot válaszd! A Megjegyzés rovatban jelezheted felénk, ha párnaként küldjük!

Egy oldalon színesen nyomott, hátoldala egyszínű barna.
Méret: Kb. 45*45 cm
Mosható, vasalható.

Más kutyafajtákkal vagy egyedi kivitelben is kapható!
https://bol-dog.hu/ajandekok/p%C3%A1rnahuzat

Utolsó darab!

Katalógus: 2 550 FtKép a termékről: Kulcsszavak:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Német juhászkutya képes vászon párnahuzat

p, 08/06/2021 - 16:51

Német juhászkutya rajongók lakásának éke lehet ez a különleges, vászon díszpárna. Zipzárral záródik, könnyen kivehető belőle a töltet, amely nem tartozék, de külön vásárolható 650 Ft-os áron. Ekkor azonban a mérete miatt nem küldhető postai levélként, ezért ha párnaként szeretnéd, kérjük ne ezt a szállítási módot válaszd!

Egy oldalon színesen nyomott.
Méret: Kb. 45*45 cm
Mosható, vasalható.

Más kutyafajtákkal vagy egyedi kivitelben is kapható párnahuzataink:
https://bol-dog.hu/ajandekok/p%C3%A1rnahuzat

Utolsó darab!

Katalógus: 2 950 FtKép a termékről: Kulcsszavak:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Csivava képes vászon párnahuzat

p, 08/06/2021 - 16:40

Ha csivavás vagy, és valami különleges ajándéktárgyra vágysz, ez a dekoratív és erős vászon párnahuzat éppen neked való! képes vászon párnahuzat. Relytett zipzárral záródik, könnyen kivehető belőle a töltet, amely nem tartozék, de külön vásárolható 650 Ft-os áron. Ekkor azonban a mérete miatt nem küldhető postai levélként, ezért ha párnaként szeretnéd, kérjük ne ezt a szállítási módot válaszd!

Egy oldalon színesen nyomott, hátoldala egyszínű barna.
Méret: Kb. 45*45 cm
Mosható, vasalható.

Más kutyafajtákkal vagy egyedi kivitelben is kapható!
https://bol-dog.hu/ajandekok/p%C3%A1rnahuzat

Utolsó darab!

Katalógus: 2 550 FtKép a termékről: Kulcsszavak:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Mopsz képes vászon párnahuzat

p, 08/06/2021 - 16:21

Ha posz rajongó vagy, akkor ez a különleges vászon párnahuzat szobád éke lesz! Zipzárral záródik, könnyen kivehető belőle a töltet, amely nem tartozék, de külön vásárolható 650 Ft-os áron. Ekkor azonban a mérete miatt nem küldhető postai levélként, ezért ha párnaként szeretnéd, kérjük ne ezt a szállítási módot válaszd!

Egy oldalon színesen nyomott.
Méret: Kb. 45*45 cm
Mosható, vasalható.

Más kutyafajtákkal vagy egyedi kivitelben is kapható!
https://bol-dog.hu/ajandekok/p%C3%A1rnahuzat

Utolsó darab!

Katalógus: 2 950 FtKép a termékről: Kulcsszavak:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Golden retriever képes vászon párnahuzat

p, 08/06/2021 - 16:08

Golden retriever rajongók ideális ajándéka ez a dekoratív, erős vászon párnahuzat, amelyen egy kölyök goldie nézi, mi is lesz belőle "ha nagy lesz" ! :)  Zipzárral záródik, könnyen kivehető belőle a töltet, amely nem tartozék, de külön vásárolható 650 Ft-os áron. Ekkor azonban a mérete miatt nem küldhető postai levélként, ezért ha párnaként szeretnéd, kérjük ne ezt a szállítási módot válaszd!

Egy oldalon színesen nyomott.
Méret: Kb. 45*45 cm
Mosható, vasalható.

Más kutyafajtákkal vagy egyedi kivitelben is kapható!
https://bol-dog.hu/ajandekok/p%C3%A1rnahuzat

 

Utolsó darab!

Katalógus: 2 950 FtKép a termékről: Kulcsszavak:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Színes tacsi mintás kutyakendő

cs, 08/05/2021 - 14:13

Ez a cuki kutya kendő kimondottan tasisoknak, tacsiknak készült! :) Korlátozott darabszámban, úgyhogy csapj le rá, mielőtt végleg elfogy!

Kölyök tacskóknak, és törpetacsiknak áll a legjobban. Csak húzd fel saját nyakörvére, és már villanthattok is séta közben, vagy egy tacskó találkozón!

Mérete: kb. 14,5*9,5 cm

Mosható, vasalható!

Katalógus: Kép a termékről: 1 490 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Szálkás szőrű tacskós patkó pénztárca

k, 08/03/2021 - 13:50

Szálkás szőrű tacskók rajongóinak tökéletes ajándék! Ez a zipzáras kisméretű pénztárca minden táskában elfér, de férfiaknak is ideális pl. nadrágzsebbe. Belül ketté van osztva, így szaparálhatóak is a dolgok. Tehetsz bele aprót és/vagy papírpénzt, tarthatod benne a maszkodat, de egy rögzített kulcstartó rész is található benne. A minta élethű, nem kopik, nem töredezik be!

Magyar gyártmány. Mosható!

Méret: 9*12*3 cm 
(De nagyon rugalmas, strapabíró poliészter anyagból van)

Katalógus: Kép a termékről: 2 490 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Magyar Vizslás patkó pénztárca

k, 08/03/2021 - 12:59

Gyönyörű és különleges ajándék magyar vizsla rajongóknak! Ez a zipzáras kisméretű pénztárca minden táskában elfér, de férfiaknak is ideális pl.nadrágzsebbe. Belül ketté van osztva, így szaparálhatóak is a dolgok. Tehetsz bele aprót és/vagy papírpénzt, tarthatod benne a maszkodat, de egy rögzített kulcstartó rész is található benne. A minta élethű, nem kopik, nem töredezik be!

Magyar gyártmány. Mosható!

Méret: 9*12*3 cm 
(De nagyon rugalmas, strapabíró poliészter anyagból van)

Katalógus: Kép a termékről: 2 490 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Fekete hosszú tacsis kulcstartó

cs, 07/15/2021 - 14:46

Legújabb termékünk ez a vagány és különleges tacskós kulcstartó. Fekete színével és formabontó alakjával magára vonzza a tekintetet és biztos sikert ér el, akár kulcscsomódra teszed, akár táskád zipzárjára akasztod.

Mérete:

Teljes hossz: kb. 9cm
Tacsi mérete: kb. 4,5*1,9 cm

Katalógus: Kép a termékről: 1 100 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Golden retriever portrés nyaklánc

cs, 07/15/2021 - 13:31

A goldenenek nem lehet nem imádni! :) Ha Te is odavagy ezért a gyönyörű kutyafajtáért, akkor mindenképp ajánljuk ezt a nyakláncot.

Alapvetően fém lánccal szállítjuk, de ha mással szeretnéd kérni (pl. bőr, műbőr, organza szalag), jelezd felénk a megjegyzés rovatban nyugodtan!

Az ékszereink bizsunak minősülnek, cink-ötvözetből készültek. Bár törekszünk rá, de a teljes allergénmentességet sajnos nem tudjuk garantálni.

Katalógus: 1 990 FtLájk :) :  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kép a termékről: Alkalmi kategória: Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Angol buldog portrés nyaklánc

cs, 07/15/2021 - 13:25

Az angol bulldog fajta kedvelőinek tökéletes ajándék ez a nyaklánc.

Alapvezően fém lánccal szállítjuk, de ha mással szeretnéd kérni, jelezd felénk a megjegyzés rovatban nyugodtan! Fiúknak bőrre is tehetjük, de ha szeretnéd inkább kulcstartóként kérni, azt is megoldjuk!

Az ékszereink bizsunak minősülnek, cink-ötvözetből készültek. Bár törekszünk rá, de a teljes allergénmentességet sajnos nem tudjuk garantálni.

Katalógus: 1 990 FtLájk :) :  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kép a termékről: Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Uszkár portrés nyaklánc

cs, 07/15/2021 - 13:22

Uszkár (pudli) rajongóknak ajánljuk ezt a szíves-portrés medált, ami ajándéknak is tökéletes!

Alapvezően fém lánccal szállítjuk, de ha mással szeretnéd kérni, jelezd felénk a megjegyzés rovatban nyugodtan!

Az ékszereink bizsunak minősülnek, cink-ötvözetből készültek. Bár törekszünk rá, de a teljes allergénmentességet sajnos nem tudjuk garantálni.

Katalógus: 1 990 FtLájk :) :  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kép a termékről: Alkalmi kategória: Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Mopsz portrés nyaklánc

cs, 07/15/2021 - 13:19

Ha imádod a cuki, "röfögős" mopszlikat, akkor ez a ynaklánc neked való! :)

Alapvezően fém lánccal szállítjuk, de ha mással szeretnéd kérni, jelezd felénk a megjegyzés rovatban nyugodtan!

Az ékszereink bizsunak minősülnek, cink-ötvözetből készültek. Bár törekszünk rá, de a teljes allergénmentességet sajnos nem tudjuk garantálni.

Katalógus: 1 990 FtLájk :) :  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kép a termékről: Alkalmi kategória: Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Ülő tacskós nyaklánc

cs, 07/15/2021 - 12:36

Ha Te is tacskó mániás vagy, de nem akarsz túl kirívó ékszeret viselni például a munkahelyeden, akkor tökéletes választás ez a kicsi, elegáns tacsis nyaklánc. A Megjegyzés rovatban jelezheted felénk, hogy melyik színváltozatban szeretnéd kérni!

Súlya: 3,4 g
Medál mérete: 16*22 mm
Nyaklánc mérete: 47+5 cm
Színe: arany vagy ezüst színű
Anyaga: bizsu

Katalógus: 1 390 FtLájk :) :  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Mennyiség * Kép a termékről: Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Unisex kutyás póló öklöző mancs grafikával

cs, 06/24/2021 - 14:16

Rövid ujjú, környakú, könnyű anyagú pamut felső kutyás fiúknak/lányoknak! Kifordítva mosd, lehetőleg kézi programon, öblítő nélkül. A belső oldalát vasald!

Egy méretben! (érdemes lemérni egy kedvenc felsőnket, hogy megfelelő-e a méret!)

A: 48 cm
B: 63 cm

 

Katalógus: Kép a termékről: 2 490 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 
Kategóriák: Bol-Dog.hu - Kutyavilág

Oldalak